Northern Service Day 2014 – saman tien lähes 250 ilmoittautunutta

Muutamassa viikossa 30.1.2014 järjestettävä järjestyksessään toinen Northern Service Day -tapahtuma on jälleen herättänyt suurta kiinnostusta – tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes 250 osallistujaa yli 130 yrityksestä – ja ilmoittautuminen jouduttiin sulkemaan etuajassa. Mikäli et vielä ole varannut paikkaasi tapahtumaan ja olet kiinnostunut peruutuspaikoista, laita sähköpostia osoitteeseen teija.jarvinen(at)vtt.fi.

Meillä on siis tupa täynnä ja uskomattoman hieno palveluajattelun ilotulitus tiedossa tammikuussa! Mukana menossa muun muassa nämä mielenkiintoiset puhujat:

Lauri Antila, JOT Automation JOT:n paluu, episodi 6 tähtiyritysten kilpailussa. Amerikkalainen Frost & Sullivan palkitsi Oulunsalossa pääkonttoriaan pitävän JOT Automationin parhaasta arvontuottamisesta asiakkailleen. Lauri kertoo tilaisuudesta työstä, jota yrityksessä on tehty menestyksen saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Aki Mursu, Kauppuri5 Superhero burgerilandiassa. Oulun ravintola-ala on hyvin kilpailtu. Kauppuri5 ravintola on kuitenkin yllättänyt suosiollaan. Aki kertoo yrittäjän näkökulmasta miten tähän on päästy, millaista visionäärisyyttä ja verkostoissa toimimisen taitoja tämä on yrittäjältä vaatinut.

Lauri Salovaara, FilmMe Oy Start-up rodeoratsastaja. FilmMessä on keksitty jotain hyvin lupavaa alalle, jossa teknologiaa ei ole perinteisesti hyödynnetty palvelutoiminnassa. Lauri kertoo tarinansa siitä, miten he ovat alusta asti toimineet rohkeasti verkostoissa ja aloittaneet palvelutuotteensa markkinoinnin jo ennen kuin tuote oli viimeiseen asti hiottu ja valmis.

Olli Löytynoja, BusinessOulu Oululaisessa yrittäjyydessä on uskomaton voimavara joka näkyy kekseliäisyytenä ja liikeideoina – valmiina maailman valloitukseen. Takana on menestystä josta opitaan koko ajan uutta. Maailmalla mennään sinne missä asiakkaat ja markkinat ovat. Olli on liiketoiminnan kehittämisen rautainen ammattilainen ja työskentelee BusinessOulun asiakkuuspäällikkönä. Olli kertoo erilaisista tavoista ja esimerkeistä paikallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa, joissa pohjaa menestykselle työstetään.

Satu Miettinen, Lapin yliopisto Palvelumuotoilua tarvitaan! Satu on yksi palvelumuotoilun edelläkävijöistä Suomessa. Hänellä on erittäin laaja kokemus erilaisista tosielämän tapauksista, joissa palvelumuotoilua on sovellettu verkoistoissa toimimiseen. Yritysyhteistyön lisäksi Satu kehittää ja opettaa palvelumuotoilua niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Marja Toivonen, VTT Palveluinnovaatiolla maailmalle! Marja on yksi palveluinnovaatioiden rautaisimmista ammattilaisista Suomessa. Marja tuo Ouluun viimeisimmät terveiset maailmalta! Marjan oma tie lähti liikenteeseen Sirkan kylästä Lapista ja tällä hetkellä hän työskentelee professorina sekä VTT:llä että Aalto yliopistossa. Lisäksi hän toimii EU:n komissiossa korkean tason neuvonantajana.

Tammikuuta odotellessa blogimme toivottaa kaikille erittäin nautinnollista joulun aikaa!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s